Placeholder

La Canalla

Són els petits de la colla, infants valents amb molt coratge i valentia. Gràcies a ells, els castells, es coronen quan l’enxaneta fa l’aleta. A la nostra colla, la canalla es caracteritza per ser alegres, cooperatius, estar units, treballar com a un equip i com a amics, inclusius amb la nova canalla i mestres dels més petits.

Grallers i Tabalers

Són imprescindibles dins la colla, dinamitzen les festes i diades, i marquen el ritme dels castells. Formats per grallers i tabalers, de diferents edats i sexe. T’agradaria formar part del grup de músics? Pots aprendre amb nosaltres!

Placeholder
Placeholder

La Colla

Formada per un gran grup de persones, encapçalats per l’Emili Miró, el 1980. Un espai inclusiu on tothom hi té el seu lloc, familiar i acollidor. Al llarg d’aquests anys ens hem consolidat com a colla de castells de 8. Ens enorgullim de portar l’escut de la ciutat a la camisa i que aquesta sigui Blauturquesa, participem cada dos anys al concurs de castells i tenim un alt grau d’implicació i participació a les activitats de la ciutat.

La nostra Història

La colla dels Castellers de Terrassa es crea el maig del 1980, quan un conjunt de persones de la ciutat que tenen ganes de participar de la cultura, s’engresquen a fer castells; entre ells, l’Avi Emili.
Des de la primera Festa Major de Terrassa, hem vestit la camisa Blauturquesa i hem incorporat a tothom a la colla (dones, homes i infants).
Portem l’escut de la ciutat de Terrassa, sent només una de les tres colles de cultura popular de la ciutat que gaudeix del privilegi.

Vull saber més de la nostra historia
Placeholder
Placeholder

La Canalla

La canalla són els més menuts de la Colla i, alhora, els més grans. Sense canalla no s’entendrien els castells. Ells i elles són els que s’enfilen més amunt per coronar els castells i acariciar el cel. Després baixen finets i ràpids per facilitar la feina de la resta del tronc en la descarregada. Són els autèntics herois i heroïnes de la Colla. Amb ells tot és possible.

Placeholder

Músics: Grallers i Tabalers

Els grallers i tabalers, som els que posem la música a les actuacions castelleres. Abans amb les cercaviles i matinades, l’entrada a plaça, durant la construcció del castell i en acabar les mateixes, oferim un seguit de cançons populars i tradicionalment castelleres.

També realitzem concerts de gralles, matinades i participem en trobades de grallers i tabalers del mon casteller.
Els músics fem assaig els divendres de 19:00h a 20:00h

Placeholder

La Colla

A la nostra colla tothom hi és benvingut.

Qualsevol persona pot participar i viure els castells de la manera com l’entenem nosaltres. Vine sol, o vine ben acompanyat amb la teva parella, vine amb els teus amics i les teves amigues, germans i germanes, vine amb el teu pare i la teva mare, vine amb l’oncle, la tieta, l’avi, la iaia, vine amb la veïna del cinquè o amb el teu perruquer,… per què als Castellers de Terrassa hi t’he cabuda tothom que vulgui fer gresca i passar-s’ho bé fent castells. Sense cap mena de distincions, tots units en l’objectiu comú de fer castells.

Placeholder

La nostra Historia

Fa al voltant de dos-cents anys que es basteixen castells a Catalunya, però no és la seva antigor allò que dóna valor a aquesta expressió de la cultura popular, sinó que és la seva vigència com a manifestació viva de la idiosincràsia d’un poble el que atorga als castells tot el seu atractiu. La solidaritat i la integració d’un col·lectiu molt heterogeni de persones entorn a un objectiu comú a mig camí entre la festa, el ball i l’esport, donen a les colles castelleres unes característiques úniques dins el món associatiu de Catalunya; en lloc més podem trobar gent de qualsevols condició social, ideologia, edat, gènere, característiques físiques o procedència unida en la participació en una festa popular.

Vui saber més de la nostra historia

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Lorem ipsum dolor sit amet. Tell me more…

Placeholder
0
Camises actives aquesta temporada


0
Socis col·laboradors
0
Actuacions durant l'any

0
Empreses col·laboradores
PlaceholderPlaceholderPlaceholderPlaceholder