Fes-te Casteller de Terrassa

Qui pot fer-se casteller o castellera?

A la nostra colla tothom hi és benvingut. Qualsevol persona pot participar i viure els castells de la manera com l’entenem nosaltres. Vine sol, o vine ben acompanyat amb la teva parella, vine amb els teus amics i les teves amigues, germans i germanes, vine amb el teu pare i la teva mare, vine amb l’oncle, la tieta, l’avi, la iaia, vine amb la veïna del cinquè o amb el teu perruquer,… per què als Castellers de Terrassa hi t’he cabuda tothom que vulgui fer gresca i passar-s’ho bé fent castells. Sense cap mena de distincions, tots units en l’objectiu comú de fer castells.

Assagem els dimarts de 20 a 22.30 h i els divendres de 20.30 a 23.30 h al Local de la Colla. Alguns caps de setmana viatjem arreu per tal de realitzar els castells que hem assajat abans. És una molt bona oportunitat per viatjar i coneixer localitats que d’altre manera rarament coneixeriem. La temporada castellera comença al mes de febrer – març fins al juliol i del setembre a principis de novembre. Fem vacances castelleres al mes d’agost i a l’hivern.

El local de la colla és obert a tothom qui vulgui treure-hi el cap, per xerrar amb gent, riure, fer una activitat cultural o esport tradicional molt lligat a la ciutat de Terrassa. O simplement, per fer castells, grans castells que entre tots fem i seguirem fent.

Fes-te Blauturquesa, sigues Casteller de Terrassa

Formulari de contacte