Fes-te Casteller de Terrassa

Qui pot fer-se casteller o castellera?

A la Colla blauturquesa tothom hi és benvingut/da. Qualsevol persona pot participar i viure el Món Casteller de la manera com  l’entenem nosaltres. Vine sol/a, amb amics o amigues, vine amb algú de la teva família o amb la parella. O amb companyia de la veïna del cinquè o amb el teu perruquer. Amb qui vulguis! Perquè a Castellers de Terrassa hi té cabuda tothom qui vulgui fer gresca i passar-s’ho bé fent castells. Sense cap mena de distincions, amb unió sorgida al compartir l’objectiu: fer castells. I no oblidis que també pots formar part del grup de músics! Tant amb el tabal com amb la gralla.

Assagem els dimarts de 20h a 22:30h i els divendres de 20.30h a 23h al Local de la Colla que trobaràs al C/ Pasteur 46-48. Alguns caps de setmana viatgem arreu per portar a plaça els nostres castells i tenyir el territori de blauturquesa. És una molt bona oportunitat per viatjar i conèixer localitats que d’altra manera rarament coneixeríem.

La temporada castellera comença entre els mesos de febrer – març i fins al juliol, quan comença una petita atura. Es reprèn el setembre i finalitza definitivament el novembre. Per tant, les vancances castelleres són el mes d’agost i desembre.

El local de la colla és obert a tothom qui vulgui treure-hi el cap, per xerrar amb gent, riure, fer una activitat cultural o esport tradicional molt lligat a la ciutat de Terrassa. O simplement, per fer castells, grans castells que entre tots fem i seguirem fent.

Fes-te Blauturquesa, sigues Casteller de Terrassa

Formulari de contacte