Terrassa, Sant Jordi

Actuarem en motiu de la Diada de Sant Jordi a Terrassa.

Quedem

A les 18.45h a la Plaça Vella. L’actuació començarà puntualment a les 19:15h.

Durant tot el dia tindrem paradeta de roses i llibres al carrer Major!

Amb qui actuem

  • Minyons de Terrassa

On actuem

Plaça Vella, Terrassa

Crònica Diada de Sant Jordi

Aquest dimarts ha estat la primera gran actuació castellera de la temporada, la Diada de Sant Jordi a Terrassa.

El vespre previ a la diada, la Colla va realitzar un assaig especial per preparar les estructures que anirien a plaça l’endemà. També, es van fer proves de cara a objectius propers com la torre, el 7 o els de 8 bàsics, es va completar el primer 4d7 net de la temporada amb diverses estrenes a diferents parts del castell, el 2d6 net i avançar el 7d7. 

Dimarts, Diada de Sant Jordi, la Colla va ubicar la seva paradeta de roses i llibres, a més del marxandatge blau turquesa, al Carrer Major per presentar el món casteller i oferir cultura i literatura castellera.

Quant a l’actuació, es va iniciar amb 2pd4 per donar la benvinguda al públic egarenc.

A la primera ronda el castell elegit va ser el 4d7p, que no va generar molts problemes, ja que era el tercer de la temporada i s’ha anat perfeccionant tant a assaig com a plaça.

La segona ronda el castell a estrenar fou el 5d7, un castell que suposava avançar i ampliar el repertori dels castells de 7. La seva execució va ser pausada i amb una mica de moviment, tot i que era normal a causa de ser el primer d’enguany. No obstant això, es va descarregar i demostrar que l’assaig fet prèviament va pel bon camí.

A la tercera ronda, el 4d7 va servir per tancar la ronda de castells. Aquest va permetre rodar les diferents posicions del castell de cara a pujar-lo un pis més.

A la ronda de pilars es va triar un nou pd5, que no va aportar cap problema. Per acabar la jornada es van descarregar 3 pd4, dels quals un va ser pujat i baixat per sota.

Pel que fa a l’altra colla, va fer 2pd4, el 3d8, el 4d8, el 4d7p, 2pd4 i 2pd5.

DATA

23 abr. 2024

Hora

7:00 pm - 9:00 pm

Leave a Comment