Diada de Tardor Castelldefels

Actuarem en motiu de la diada de Tardor Castelldefels.

Quedem

16:00h al IES Terrassa per sortir amb autocar!

17:15h a Plaça de l’Esglèsia

Amb qui actuem

  • Castellers de Mollet
  • Castellers de Castelldefels

On actuem

Plaça de l’Esglèsia, Castelldefels

Crònica de la Festa de la Tardor de Castelldefels

El passat cap de setmana, els Castellers de Terrassa vam afrontar un nou repte amb determinació: l’actuació de la Festa de la Tardor a Castelldefels. Sabíem que no seria fàcil, però amb l’esforç i la dedicació de tota la colla, vam aconseguir superar les expectatives.

Amb una bona actuació vam fer un bon paper a plaça. Vam iniciar amb un sòlid 3d7, seguit d’un 4d7 i un 2d6 que va demostrar la nostra cohesió del pom i la projecció de futur, culminant amb un pilar de cinc. Els amfitrions, els Castellers de Castelldefels, no es van quedar enrere, oferint un 3d7, 4d7, 5d6 i un p5. Per la seva banda, els Castellers de Mollet van realitzar un 3d7, 4d6a, 3d6a i dos pilars de quatre.

Aquesta actuació va ser una oportunitat per continuar treballant en els nostres objectius a llarg termini. Estem decidits a portar a plaça avenços en castells de 8 i castells de 7 de gama alta, com la torre de 7. Amb la torre d’aquest dissabte, hem aprofitat la situació per donar rodatge al pom de dalt, que cada dia està més preparat i amb més confiança per afrontar nous reptes. El 4d7 va ser una mostra del nostre compromís de seguir treballant cap al 4d8, un objectiu que tots tenim en ment per aquesta temporada. I com diem sempre, a “Reus com a casa”, esperem poder presentar-lo aviat.

Aquests assajos abans de Reus i de Diada són molt importants per assolir els objectius que desitgem. Reus plaça talismà. Tenim bones oportunitats per demostrar la feina que hem anat fent dia a dia.

Tot i que el tres encara ens presenta alguns desafiaments, estem treballant amb peces claus per assegurar la seva consolidació. La perseverança, el treball i la constància són els nostres millors al·liats en aquest camí cap a l’èxit.

Volem agrair a tots els membres de la colla per l’esforç realitzat en aquest cap de setmana una mica especial. Malgrat ser pont, el divendres vam tenir un assaig amb una bona assistència i el dissabte vam demostrar que, amb treball i dedicació, podem superar qualsevol repte.

Seguim endavant amb passió i perseverança, ja que el camí és allò real del dia a dia, el Local el lloc on podem incidir; gaudim-l’ho amb il·lusió, que de ben segur ens portarà a bon port.

 

Resum de l’actuació: 

Castellers de Terrassa: 3d7, 4d7 i 2d6, p5 

Castellers de Castelldefels: 3d7, 4d7 i 5d6, p5 

Castellers de Mollet: 3d7, 4d6a, 3d6a, 2p4

DATA

14 oct. 2023

Leave a Comment