Diada de l’Avi Emili

Actuarem en motiu de la Diada de l’Avi Emili

Quedem

11:45h al Raval de Montserrat

Amb qui actuem

  • Castellers de Sabadell
  • Xiquets de Reus
  • Nens del Vendrell

On actuem

Raval de Montserrat, Terrassa

Crònica de Vigília i Diada Emili Miró 2023

La XXIX Diada d’Emili Miró ha estat un esdeveniment que quedarà gravat en la memòria dels Castellers de Terrassa. Aquesta diada, que ret homenatge a l’esperit i la dedicació del nostre fundador, Emili Miró, ha estat una ocasió per a la Colla per mostrar la seva força, unitat i cohesió.

El dissabte va ser una jornada especial, plena d’emocions i de germanor. A la Residència Sant Llàtzer, vam tenir l’oportunitat de portar el fet casteller a aquells que no poden venir a les places, un gest que sempre ens omple d’orgull i satisfacció. A més, ens vam intercanviar regals entre els avis i àvies i la nostra canalla.

A la tarda, la plaça va ser un escenari de diversitat cultural, amb la presència dels nostres fillols, els Pallagos del Conflent, i la Muixeranga de Segària. Els Pallagos van aconseguir la seva millor actuació en cinc temporades, mentre que la Muixeranga ens va oferir un espectacle visual únic.

La jornada va culminar amb un sopar de germanor, on vam compartir moments inoblidables i vam reafirmar els llaços que ens uneixen com a comunitat castellera.

Diumenge al matí, després d’un esmorzar tradicional, la Colla es va dirigir cap a la casa de l’Hipòlit, un dels fundadors, per dedicar-li un emotiu pilar de 4.

Seguidament, vam iniciar una cercavila que va culminar al Raval, on vam compartir plaça amb les colles de Sabadell, Reus i Vendrell. La nostra actuació va ser un reflex fidel de la preparació i la concentración que hem assolit als assajos. Des del 5d7, passant pel 7d7 i el 4d7a, fins als pilars finals, cada castell va ser una demostració de la nostra força i unitat.

Les altres colles també van contribuir a fer d’aquesta una diada inolvidable. Els Nens del Vendrell, els Xiquets de Reus i els Castellers de Sabadell van oferir actuacions destacables, enriquint així l’experiència del públic.

Aquesta diada ens reafirma que estem en el camí correcte. El repte ara és continuar treballant als assajos per consolidar els pròxims passos que ja estem preparant. Amb aquesta diada, tanquem una setmana intensa i emocionant, plena de castells i germanor.

Ens preparem ara per a les pròximes actuacions, com al Prat o Roda de Ter, aquest proper cap de setmana, amb la certesa que el millor encara està per venir.

Resum de la Diada:

Castellers de Terrassa: 5d7, 7d7, 4d7a, p5+4p4

Nens del Vendrell: 5d7, 4d7a, 4d7, v5

Xiquets de Reus: 4d7, 2d7, 3d7, p5, 2p4

Castellers de Sabadell: 5d7, 2d7, 4d7, p5, 2p4

Resum Vigilia de Diada:

Castellers de Terrassa: 5d7, 4d7a, 4d7, p5

Pallagos de Conflent: 3d6, id4d6, 4d6, 3d6a, idp4, p4

Muixeranga de Segària: alcaionet, la campanya, la desplegada, p3

DATA

17 set. 2023

A ON ACTUEM

Raval de Montserrat

Leave a Comment