Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Torneig Intercasteller de Futbol

Gràcies a tots!

Un cop finalitzat el torneig, volem adreçar-nos a vosaltres per agrair a totes les Colles Castellers, la vostra esportivitat, paciència i ganes de passar-ho bé! Felicitar els campions els Castellers de la Sagrada Familia com a la colla que ha demostrat l'exemple i l'esperit del torneig. També felicitar al campions dels encreuaments, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i a la resta de colles, ja que sense la vostra col·laboració tot això no hagués estat possible.

Recull de fotografies

Totes aquelles persones tingueu fotografies de diferents moments del Torneig, us agrairiem ens les fessiu arribar per poder fer un recull. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Objectes perduts

Totes aquelles persones que hagueu perdut algun objecte, envieu-nos la descripció d'aquest i us informarem si es troba entre els objectes perduts que s'han anat trobat.

L'horari per recollir-los és el nostre horari d'assaig:

  • Dimarts de 20:30 - 23:00
  • Divendres de 21:00 - 23:30

Disposeu fins a final de març per poder recollir els objectes perduts

En cas d'haver perdut els objectes a la Sala de Festes factoria, ens heu d'enviar una descripció detallada de l'objecte i en cas de que factoria el tingui, us posarem en contacte amb ells perquè el pogueu recollir allà.

Benvinguts a la web del 14è torneig casteller

Benvolguts, els Castellers de Terrassa organitzem el XIV Torneig Casteller de Futbol el cap de setmana del 28 de febrer i 1 de març de 2015.

Aquest any es podran inscriure un màxim de 32 equips.

En motiu del nostre 35è aniversari, hem organitzat el XIVè Torneig Casteller com a acte inaugural d'aquesta celebració, i així, compartir amb totes les colles castelleres un moment tant important per nosaltres.

 

Presentació i sorteig de grups

El proper dissabte dia 7 a les 18h. a la Sala Emili Miró del local Social dels Castellers de Terrassa (C/Pasteur 48) es portarà a terme la presentació i el sorteig de grups corresponents al torneig de futbol, així com la distribució de les seus. El sorteig és obert al públic i a tots els participants.

Podeu seguir el sorteig en directe a:

youtu.be/RjQPt53W-Uo 

 

Informació per les inscripcions de les colles: 

Preinscripcions

15 i 16 de Desembre -- El dia 15 de desembre a les 9h del matí s'obrirà el formulari de preinscripció per les colles. Les places seran assignades per ordre d'inscripció. En cas que no s'haguessin inscrit les 32 dues colles durant aquest termini, s'allargaria la preinscripció fins a omplir-les. 

Les dades necessàries per fer la preinscripció són:

  • Nom de la Colla
  • Nom del responsable
  • Email del responsable
  • Telefon del responsable

 

PUBLICACIÓ de les PLACES de les COLLES:

COLLES -- El Torneig

17 de Desembre -- A les 8h del matí es publicará la llista de les 32 places del torneig i les 5 colles de la llista d'espera.

 

PAGAMENT per la RESERVA DE PLAÇA de les COLLES:

17 i 18 de Desembre -- El responsable de cada Colla rebrà un e-mail on se li facilitarà un NÚMERO DE COMPTE i un CODI de referència d’ingrés, i disposarà de 48 hores per realitzar l’ingrés de 120 euros corresponents a la Quota de Colla.

 

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT DELS JUGADORS:

22 de Desembre fins al 9 de Gener -- El responsable de cada Colla disposarà fins el divendres dia 9 de Gener del 2015 per inscriure els jugadors i aficionats de la colla a un nou formulari.. El pagament de la Quota Individual es realitzarà de manera global per cada Colla a través d’un únic ingrés per colla.

Si transcorreguda aquesta data (9 de Gener), hi ha alguna Colla que no ha realitzat el pagament global dels membres de la Colla, perdrà la plaça de Colla inscrita; i NO es procedirà a la devolució dels 120 euros ja pagats corresponents a la Quota de Colla. 

D’aquesta manera, i per facilitar el control econòmic de tots els ingressos per part de l’Organització, cada Colla NOMÉS haurà de fer 2 ingressos bancaris: el pagament de la Quota de Colla i el pagament global dels membres de la Colla.Totes aquells castellers i castelleres pertanyents a Colles que NO participen en la competició de futbol-sala dels 32 equips, però que vulguin gaudir del bon ambient del Torneig, també es podran inscriure com aficionats, pagant la quantitat de 20 euros en concepte de Quota Individual. En aquest cas, s’haurà d’omplir el formulari de colla visitant (que publicarem més endavant), a partir del dilluns 22 de desembre de 2014 i fins el divendres 9 de gener de 2015.

*Les colles en formació només podran gaudir del torneig com a "Colla visitant", amb dret a participar de totes les activitats del Torneig Casteller (Festa, dormir, sopar del dissabte, esmorzar del diumenge, dinar de germanor i obsequi.) excepte els partits. 

 

Per qualsevol dubte del torneig, l'únic correu de contacte és: torneig@castellersdeterrassa.cat

 

Salut i Castells!

 

Cordialment,

La Comissió del XIVè Torneig Casteller de Futbol de Castellers de Terrassa