Concurs disseny logotip 40è aniversari Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Assaigs especials XXVI Concurs de Castells - TAP Tarragona

27/09/2016 20:00

Com bé sabeu estem en el moment clau i àlgid de la temporada... hem de demostrar fins on som capaços d'arribar... fins on volem arribar!... i per fer-ho haurem de posar fil a l'agulla i estrènyer fort durant aquesta setmana per arribar al concurs amb les màximes garanties i portar a la Tarraco Arena Plaça aquells castells que tots anhelem.

Us esperem... a tots i a totes... tant se val si fa dies que no veniu... us volem en una diada tan important com aquesta que arriba... i a la resta... no vingueu sols... animeu-vos i animeu als vostres amics, familiars o coneguts... Veniu a viure els Castells... veniu a viure els Castellers de Terrassa... veniu a viure el major espectacle casteller del món!

Tenim previstos tres assaigs especials, on treballarem els castells que volem portar a plaça. T'esperem al Local dels Castellers de Terrassa; (Carrer Pasteur, 48), per rebre les últimes instruccions abans de fer el desembarcament final a la Tarraco Arena Plaça!

  • Dimarts 27 de setembre: 20h. fins les 23h.
  • Dijous 29 de setembre: 20h. fins les 23h.
  • Divendres 30 de setembre: 20h. fins aproximadament les 23.30h...

Tothom que vingui a dos dels tres assigs, entrarà al sorteig de 3 sopars per a dues persones, a un restaurant de la nostra ciutat. Aquells q vingueu dissabte, i no tingueu camisa de la colla, podreu gaudir de transport gratuït, samarreta de la colla, i sopar de dissabte.

Aquells que vulgueu venir i formar part de la nostra tripulació per poder participar del desembarcament blauturquesa a la Tarraco Arena Plaça, poseu-vos en contacte amb nosaltres per mitja d'aquesta web, o bé del correu comunicacio@castellersdeterrassa.cat. 

La nostra colla participarà, com a única representant de la nostra ciutat, en la jornada de dissabte 1 d’octubre al Concurs de castells de Tarragona d’enguany, la trobada castellera més gran i espectacular que es pot trobar a l'actualitat, i amb més ressó, al món.