Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Actuacions dels Castellers de Terrassa

 • 18a Mitja Marató Terrassa i 12a Santi Centelles

  Diumenge, 22 Gener 2017 - 11:00am

  Diumenge, Castellers de Terrassa va col·laborar amb la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles de la nostra ciutat, com ve sent tradicional.

  Van donar la sortida a la mitja Marató amb dos pilars de quatre, i posteriorment la canalla de la colla, va participar i recórrer la distància de la Santi Centelles.

  Finalment, i just abans de l’entrega de premis es va fer el tres de set i el quatre de set, i un pilar de cinc, en honor als guanyadors i participants de la Mitja Marató i de la Cursa Santi Centelles.

  Tant la assistència de castellers a aquesta primera actuació, com la seguretat mostrada en les construccions que la colla va completar, continuen convidant a l’optimisme i presagien molt bones sensacions per a la nova temporada castellera, prosseguint amb les bones sensacions, els bons resultats i el bon camí que la colla va viure la temporada passada.

   

 • Actuació de Santa Eulàlia a Esparreguera

  Diumenge, 12 Febrer 2017 - 2:00pm

  És la primera actuació de l'any fora de Terrassa i hem de continuar alimentant les bones sensacions que tenim actualment.

  Quedarem a les 11'15h. al local i els autocars sortiran puntualment a 1/4 de 12. Preguem puntualitat i que tots us apunteu a les llistes del local.

  Com comença a ser tradicional desde fa uns anys, per la sortida de diumenge un grup de castellers aniran caminant fins a Esparreguera. Si esteu interessats i hi voleu anar, hauríeu de parlar amb el Pedrosa o el “Perico” per que us aconsellin i us donin tota la informació necessària. En principi se sortiria del local a 2/4 de 8 i a 3/4 de 8 es passaria pel Caballo Blanco a la Maurina.

  Actuem amb Castellers d'Esparreguera

  Com arribar

  Plaça de Santa Eulàlia (Com arribar-hi)

 • Pilar de dol a l'enterrament del carnestoltes

  Dimecres, 1 Març 2017 - 9:30pm

  A partir de 2/4 de 9 del vespre assistirem a l'enterrament, i farem el pilar de dol en el seu honor quan cremi la pira mortuòria de l'enterrament del Carnestoltes.

  Un minut de silenci, acompanyat de la tètrica dansa del fantasma de la mort entre els assistents, sublima la cerimònia final del Carnestoltes. Dues torres humanes inicien el seu ascens amb un pilar aixecat per sota i els enxanetes deixen anar globus il·luminats.

  Un cop acabada la cerimònia, tots aquells que volgueu podreu gaudir de la sardinada popular gratuïta.

  Com arribar

  Davant Castell de Vallparadís (Parc de Vallparadís) (Com arribar-hi)

 • Final Nacional Robòtica

  Diumenge, 5 Març 2017 - 6:00pm

  El proper diumenge estem cridats a col·laborar dintre dels actes de la Final Nacional de Robòtica que es portarà a terme a la nostra ciutat.

  Hem de ser el màxim de camises per poder mostrar allò que millor sabem fer, el món dels castells i la cultura catalana a tots els assistents.

  Quedarem a quarts de cinc de la tarda al l'escola Vedruna Vall.

  Com arribar

  Escola Vedruna Vall (Com arribar-hi)

 • 14a. MOSTRA DE LA DIVERSITAT CULTURAL - TERRASSA 2017

  Dissabte, 18 Març 2017 - 8:30pm

  Com cada dos anys, la nostra ciutat fa un homenatge a la cultura catalana i les diferents manifestacions culturals que podem viure i gaudir a la nostra ciutat, convidant als grups de cultura de la ciutat a fer un petit tast de la seva activitat i convidant a grups de fora a que ens mostrin les seves habilitats.

  Castellers de Terrassa estem convidats a participar, com un dels grups més rellevants de la nostra ciutat i hem de mostrar a la ciutat i a la resta de convidats que són els castells i el món que els envolta, i compartir la nostra activitat amb la resta de participants de l'event.

  • 18.00 Plantada de totes les entitats al Passeig de les Lletres
  • 18.15 Comença la cercavila fins al Recinte Firal, travessant per l'interior

  Quedarem a les 17'45h al Passeig de les Lltres, per participar del cercavila, i amb la resta, directament al Recinte Firal, mitja hora abans de l'actuació. És a dir, quedem a les 19h. allà

  Actuem amb: Minyons de Terrassa

  Com arribar

  Recinte Firal de Terrassa (Com arribar-hi)

  Programa d'activitats Mostra de la Diversitat Cultural - Terrassa 2017

  Programa d'activitats Mostra de la Diversitat Cultural - Terrassa 2017

 • Castellum - Fira de l'Oli (Fontanilles - Baix Empordà)

  Diumenge, 19 Març 2017 - 1:00pm

  Anem a participar dels actes de la Fira de l'Oli - Castellum a una petita població del Baix Empordà. Un dels actes centrals és l'actuació castellera.

  Quedarem al local a les 9'30h. per sortir puntualment amb els autocars a les 9'45h. en punt. Cal ser puntual.

  Un cop acabada l'actuació, hi ha programada una calçotada popular. El primer menú són calçots, carn a la brasa, vi, postres i cafè per 12€. Hi ha la opció a un menú infantil amb macarrons, postres i beguda per 6€.

  Aquells que no vulguin participar del dinar amb els menús oferts, s'hauran de procurar el seu propi dinar (Cal tenir en compte que al municipi, no hi haurà cap bar ni restaurant oberts).

  Al poble, ens habilitaran un espai -segurament amb taules i cadires al costat de la calçotada- per poder menjar tots plegats.

  Una vegada tothom de la colla hagi acabat de dinar, els autocars tornaran fins a Terrassa plegats. Per tant, cal tenir present que els dos autocars sortiran i tornaran plegats a les mateixes hores.

  Actuem amb: Marrecs de Salt

  Com arribar

  Pl. de Sant Martí (ajuntament Fontanilles) (Com arribar-hi)

  Programa d'activitats Castellum - Fontanilles 2017

  Programa d'activitats Castellum - Fontanilles 2017

 • Els Bombers t'acompanyen a donar sang

  Dissabte, 25 Març 2017 - 6:15pm

  Des de fa dos anys participem en aquest acte organitzat pels Bombers de Terrassa. Com a colla implicada amb la ciutat, amb les seves entitats i amb iniciatives socials, ens hem compromès per actuar de 17.30 a 18h. per col·laborar amb la campanya de donació de Sang: Els Bombers t'acompanyen a donar sang.

  Hi participaran diferents entitats de la ciutat. Els horaris van molt ajustats de temps, ja que hi participen moltes entitats i s'ha d'anar molt pendent de l'hora.

  Si cap Casteller vol col·laborar fent una donació de sang, ho podrà fer a l'espai habilitat per poder fer-ho. La donació es podrà fer a un lloc tan emblemàtic com la Sala de Plens de l'Ajuntament de 10 a 20 hores. La resta de Castellers que no pugueu gaudir de la jornada o d'algun dels seus actes, quedarem a 1/4 de 6 de la tarda davant de l'Ajuntament per començar a preparar la nostra participació.

  Lloc: Atri de l'Ajuntament

 • Diada d'Inici de Temporada de Cast. de Badalona

  Diumenge, 26 Març 2017 - 12:30pm

  Acompanyarem als amfitrions de Castellers de Badalona en la seva actuació d'inici de temporada.

  RECORDEU QUE CAL ADELANTAR ELS RELLOTGES UNA HORA LA NIT DEL 25 al 26... A les 2 de la matinada seran las 3h.

  Quedarem al local a les 11'15h, per sortir puntualment a les 11'30h. Es prega la màxima puntualitat i que us apunteu a les llistes per poder fer una previsió amb garanties tant per l'actuació com pel transport. Recordeu que a l'hora especificada, és quan sortiran els autocars... no a l'hora que s'ha d'arribar al local...

  Desprès hi haurà la possibilitat de dinar al local de la Colla.

  actuem amb: Castellers de Badalona i Margeners de Guissona

  Com arribar

  Plaça del Pou de Greix (C/del Mar cantonada Rambla - costat estació RENFE Badalona)(Com arribar-hi)

  Cartell Diada d'Inici de Temporada de Castellers de Badalona 2017

 • 7a. Culturassa - Cultura Popular Catalana Terrassa 2017

  Dissabte, 1 Abril 2017 - 7:00pm

  Els Castellers de Terrassa actuaran amb motiu de la 7a trobada “Culturassa”, que aplega durant tot el dia, aquest any al Parc dels Catalans, donat q la masia Freixa està en obres, les entitats de Cultura Popular Catalana de la nostra ciutat.

  Des de les 11 del matí i haurà instal·lada una paradeta de la colla per introduir a aquells que estiguin interessats al món dels castells, com també on s'oferirà informació i merxandatge de la colla. Us esperem a tots al llarg del dia a donar un cop de ma per ensenyar a la ciutat que és una colla castellera i com es viuen els castells.

  A les 19h. hi haurà l'actuació de castells.

  Actuem amb Minyons de Terrassa.

  Cartell Diada Culturassa 2017

 • Diada del Local

  Diumenge, 2 Abril 2017 - 12:00pm

  Celebrem la Diada del Local. Sortirem en cercavila amb les colles convidades des del local fins al Raval de Montserrat.

  11.15h Convocatòria al local i  11.30h Sortida Cercavila.

  Actuem amb Castellers de Caldes I Tirallongues de Manresa

  Com arribar

  Raval de Montserrat(Com arribar-hi)

   

  Cartell Diada del Local 2017

 • Diada Festa Primavera - Cornellà

  Dissabte, 8 Abril 2017 - 6:00pm

  L'actuació comença a les 18'00h. Les colles estem convocades a les 17'30h.

  Quedarem al local a les 16'15h i la sortida dels autocars serà puntualment a les 16'30h.

  Un cop acabada l'actuació, ens conviden a sopar. Els dos autocars es quedaran allà, per tant la gent que no es vulgui quedar haurà d'anar amb vehicle propi.

  Actuem amb Castellers de Cornellà i Castellers d’Esplugues

  Com arribar

  Plaça de l'Església(Com arribar-hi)

 • Diada de Sant Jordi (Igualada - Terrassa)

  Diumenge, 23 Abril 2017 - 12:00pm

  No cal dir que és una ocasió excepcional de mostrar a la nostra ciutat allò que millor sabem fer, i aprofitar per consolidar el bon moment que vivim actualment. Esperem que tots aquells Castellers que per diferents motius no podeu assistir a les actuacions tant com voldrieu, aquest dia recupereu la camisa i amb la mateixa il·lusió de sempre us apropeu a plaça i a les nostres pinyes. Estarem encantats de poder compartir amb vosaltres aquesta Diada, i de xerrar una estona compartint el moment actual, explicant els nous projectes i recordant vells temps.

  Des de l’ajuntament s’ha obert l’opció a llibreries i entitats de posar parades també el dissabte. Per tant, hi haurà una paradeta de la colla, amb venda de roses i llibres a la Plaça Vella durant els dos dies. Dissabte des de les 8h. del matí i diumenge durant tot el dia.

  Diumenge la colla es desplaçarà al matí a actuar a Igualada i a Terrassa es quedaran representants de la colla per mantenir la parada en funcionament. A la tarda, oferirem a la ciutat la tradicional actuació de Diada de Sant Jordi.

  Diada de Sant Jordi: Diumenge també hi haurà paradeta, tot i que al matí anem a Igualda.

  • MATí:    XXII Aniversari de Moixiganger d’Igualada. Hora: 12.00

  Quedarem al local a les 9'45h per sortir amb l'autocar a les 10'00h.  

  11.15h Cercavila des del local de Moixiganguers 

  Actuem amb Castellers de Sant Cugat i Moixigangers d’Igualda. 

  Com arribar

  Plaça Pius XII (Com arribar-hi)

  Quan arribem a Terrassa, desprès de l'actuació a Igualada, el Bar de la colla oferirà menjar a tots aquells castellers que així ho vulguin. Cal reservar directament als responsables del Bar.

  • TARDA: Diada de Sant Jordi a Terrassa. Hora: 20.00h.

    Actuem amb Minyons de Terrassa.

   Com arribar

    Plaça Vella (Com arribar-hi)

 • Actuació castellera a Berga

  Dilluns, 1 Maig 2017 - 12:00pm

  10.15h Convocatòria local

  10.30h sortida autocars

  Actuem amb: Castellers de Berga

  Com arribar

  Plaça Doctor Saló (Com arribar-hi)

 • I Jornada Solidària dels Castellers de Terrassa

  Diumenge, 7 Maig 2017 - 11:00am

  El proper diumenge 7 de maig a la Plaça del Progrés, els Castellers de Terrassa celebraran la I Diada Solidària. Aquesta iniciativa pretén realitzar diverses activitats amb l'objectiu de recaptar diners i donar visibilitat a entitats que treballen per a una causa solidària. D'aquesta manera els blauturquesa fan palès el seu compromís amb la ciutat, creant vincles amb altres entitats de Terrassa i destacant el valor de la solidaritat.

  Enguany la I Jornada Solidària dels Castellers de Terrassa estarà orientada a les malalties minoritàries, els beneficis de la qual aniran destinats a quatre entitats que treballen per a millorar la investigació d'aquestes malalties. Aquestes entitats són les següents: Cors Lluitadors de Duchenne (Distròfia muscular de Duchenne), El sueño de Aaron (Artrofia Muscular Espinal), Todos con Aleix y Max contra la Histiocitosis (Histiocitosi de cèl·lules de Langerhans) i Associació Espanyola de Febre Mediterrània Familiar (Febre Mediterrània Familiar).

  La solidaritat és un valor inherent en el món casteller, sense aquesta solidaritat mai hauriem arribat ser Patrimoni Immaterial de la Humanitat ni a assolir les fites que s'han assolit". Així doncs i durant tot el dia el dissabte 7 de maig a la plaça del Progrés hi hauran un seguit d'activitats dirigides per a totes les edats a part de punts d'informació perquè totes les persones que s'hi acostin coneguin la feina que estan realitzant cadascuna de les entitats que hi participen.

  Programa d'activitats de la I Diada Solidària

  • 11:00h Batukada a càrrec de SOM MAURINA
  • 11:30h Ball de Gegants a càrrec dels Gegants de les Fonts
  • 12:00h Actuació Castellera amb els Castellers de Terrassa i Vailets de Gèlida
  • 13:30h Dinar Popular: Fideuà i Botifarrada* (Col·labora: Associació de Comerciants de Ca n'Aurell)
  • 16:30h Festa Infantil + Inflables
  • 18:00h Concert d'Havaneres amb els Pirates de la mar turquesa
  • 19:30h Concert de rock amb Mala Cuna

  *Els tiquets per la Paella costaran (5€) i es podran adquirir en els següents llocs:

  - Bar Fronteras. Carrer Gandia 29

  - Timbal Dolç. Carrer Pi i Margall 114

  **Durant tot el dia hi haurà servei de bar.

  Com arribar

  Plaça del Progrés (Com arribar-hi)

  Programa d'activitats I Jornada Solidària dels Castellers de Terrassa 2017 - En favor de les Malalties Minoritàries

 • Fira Modernista - Anada i Castells a l'antiga.

  Dissabte, 13 Maig 2017 - 6:00pm

              El proper cap de setmana del 13-14 de maig, Terrassa acull la celebració de la Fira Modernista. Al llarg de tot el cap de setmana, la ciutat egarenca viatja al 1900, en un cap de setmana ple d’activitats per tornar a viure l’esplendor modernista de finals del segle XIX i principis del XX, amb les vestimentes de l’època, demostracions d'oficis que ens ofereixen els mestres artesans d'oficis antics, rols i activitats socials tal i com es donaven en aquells temps...

              Un fet que es va donar per primera vegada el 1899 a Terrassa, va ser una actuació Castellera. La colla Vella dels Xiquets de Valls, va actuar durant la Festa Major del 1899.

              Així doncs tal i com està documentat, i queda recollit en alguns documents, entre ells el quadern “Actuacions Castelleres a Terrassa 1899-1936” d’en Xavier Güell i Cendra, publicat per Castellers de Terrassa el 2003, la colla Vella dels Xiquets de Valls, va realitzar el viatge amb la companyia de “Ferrocarriles de Madrid á Zaragoza y á Alicante” des de “Valls á Martorell”, per desprès des de l’estació de Martorell prendre el camí a Terrassa amb tartana. La colla va arribar a Terrassa per “la carretera de Martorell”, fent a continuació “una volta per la ciutat acompanyats d’una nutrida banda y las corresponents gralles”.

              Castellers de Terrassa, en el seu ferm compromís de recordar i reproduir el més fidelment possible les pràctiques castelleres de l’època modernista a la nostra ciutat, i col·laborar de manera activa amb les activitats culturals i històriques organitzades per la ciutat egarenca, vol aquella rememorar aquella actuació històrica del 1899. Així doncs, Castellers de Terrassa, realitzarà una reconstrucció dels fets, i arribant en tren fins a Martorell, es traslladarà en Tartana i a peu, des de l’estació de tren de Martorell, fins a Terrassa, i despès en cercavila fins la Plaça del Progrés.

 • Actuació castellera a Vacarisses

  Dissabte, 27 Maig 2017 - 6:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls d'aquesta actuació.

 • Actuació Castellera a Tarragona

  Dissabte, 3 Juny 2017 - 6:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls d'aquesta actuació

 • Festa Major de Ca n'Aurell

  Diumenge, 4 Juny 2017 - 12:00pm

  Desprès d'haver de deixar la seu històrica al Carrer Cremat, el 1995 ens vam establir finalment al carrer Pasteur. Des de llavors ens hem sentit totalment identificats amb el barri que ens acull, amb els seus veïns i amb les seves iniciatives. Hem col·laborat molt activament amb activitats organitzades des de l'Associació de Veïns, des de l'Agrupació de Comerciants,...

  És una bona oportunitat per mostrar a la ciutat en general i al barri en particular qui som els Castellers de Terrassa, i actuant a casa, és una nova ocasió per recuperar camises blauturqueses i fer un nou pas endavant aquesta temporada. Convidem a familiars, amics, coneguts... a participar dels castells des d'una nova òptica, a viure el món dels castells des de dintre, a apassionar-se amb el món dels castells... Per això convidem a tots i a totes, a grans i petits,... als nostres assaigs i a les nostres actuacions.

  Us esperem... veniu a viure els castells... veniu a fer colla... veniu a fer cultura... veniu a fer barri!

  Com arribar

  Plaça del Progrés (Com arribar-hi)

 • Aplec de penyes RCE Espanyol

  Dissabte, 10 Juny 2017 - 12:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls sobre aquesta actuació.

 • Actuació castellera a Sabadell

  Diumenge, 11 Juny 2017 - 12:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls d'aquesta actuació.

 • Falles i castells a Pont de Suert

  Divendres, 23 Juny 2017 - 5:30pm

  Un any més, tindrem de nou l'honor,l'orgull i el plaer d'unir dues tradicions catalanes reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

  Els que vulguin baixar falles, s'hauran d'apuntar a les llistes que es col.locaran al local. Aquest any les places reservades als membres de la colla per poder-ho fer, són limitades.

  L'autocar sortirà cap a Pont de Suert el dia 23 a les 17h. CAL APUNTAR-SE A LES LLISTES PER PODER RESERVAR ELS AUTOCARS QUE SIGUIN NECESSARIS. 

  Farem uns pilars en honor als fallaires que arriben des del Faro portant les seves falles el 23 a la nit. Un cop acabada l'activitat els que vulguin podran anar a dormir al pabelló que els organitzadors ens han habilitat.

  El dia 24 a les 12h. farem una actuació castellera a la plaça de la vila. Desprès ens convidaran a dinar i tot seguit baixarem cap a Terrassa.

 • Festa Major de Terrassa

  Dissabte, 1 Juliol 2017 - 5:00pm

  Ara és l'hora! Ja ha arribat la gran cita de la primera part de la temporada. 

   

  Dissabte 1:

  Dissabte és el dia de lluiment dels grups de cultura popular de la nostra ciutat. Hem de ser un bon nombre de castellers per passejar amb orgull el nostre tarannà i el blauturquesa pels carrers de la nostra ciutat, i fer un petit tastet del que sabem fer millor. Compartir els castells amb el poble!...I desprès del cercavila, escalfem motors per l'actuació de diumenge... Us esperem!

  - Cercavila de Festa Major.

  • concentració a les 17'45h al Raval de Montserrat. Inici Cercavila 18h.

  - Actuació de Vigilia.

  • concentració a les 20.30h a la Plaça Vella.
  • actuació de vigilia a les 21.00h a la Plaça Vella.

  Diumenge 2:

  - Primer agafarem forces per afrontar la diada amb garanties i ben preparats i per començar prepararem l'estomac. Qui vulgui també pot fer l’esmorzar casteller del diumenge com marca la tradició cap a les 9 h del matí al local de la colla. Cal apuntar-se a les llistes del bar (parlar amb l'Arnau).

  • a les 9.00h al Local.

  - Pilar d'Ofici. Com cada any, el diumenge de Festa Major la colla fa el pilar d’ofici a la Plaça Vella, participant de la rebuda al Seguici d'Autoritats a la tradicional sortida d'Ofici. Per aquest motiu, ens hem de presentar molt puntuals. Tot seguit farem el nostre pilar de gala (no cal dir que és un pilar de cinc el que cal fer)

  • concentració a les 10.45h a la Plaça Vella.
  • pilar d'ofici a les 11.00h a la Plaça Vella.

  - ACTUACIÓ DE FESTA MAJOR: Tots els esforços i tot el treball dels últims mesos han anat enfocats a afrontar aquesta actuació de Festa Major. Han estat uns dies difícils, però us demanem un últim esforç a tots i a totes els que encara teniu dubtes, i veniu a gaudir de la Festa Major des de la pinya dels Castellers de Terrassa. Homenatjem a la nostra ciutat com és mereix, oferint-li el bo i millor que tenim, i que sense tu... no seria possible. Vine a fer pinya! Que no t'ho hagin d'explicar! Som els Castellers de Terrassa!

  • concentració a les 11.45h a la Plaça Vella.
  • actuació al Raval de Montserrat a les 12.00h.
 • Festa Major de la Cogullada

  Diumenge, 9 Juliol 2017 - 6:00pm

  Just una setmana desprès de l’actuació de Festa Major de Terrassa,tornem a posar-nos mans a la feina i a cenyir-nos les faixes, per tornar a plaça i continuar acomplint amb el nostre compromís i la nostra paraula de treballar per estendre el món dels castells en particular, i la cultura catalana en general, per tot arreu, però pels barris de Terrassa en concret.

  Dintre del compromís adquirit amb la ciutat de Terrassa, aquest cap de setmana estarem presents a la Festa Major de la Cogullada, on donarem a conèixer i farem partíceps del món casteller i de la cultura popular catalana, a tots els veïns del barri i a tots aquells que es vulguin apropar a viure els castells des de dins.

  És una bona oportunitat per mostrar a la ciutat en general i al barri en particular qui som els Castellers de Terrassa, i actuant a casa, és una nova ocasió per recuperar camises blauturqueses i fer un nou pas endavant aquesta temporada.

  No us ho penseu... convideu a veïns, amics, coneguts, familiars... no vingueu sols!

  Tots sabeu que val la pena!

 • Actuació a Calafell

  Diumenge, 16 Juliol 2017 - 12:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls sobre aquesta actuació

  Actuem amb Nens del Vendrell

  Com arribar

  Plaça Catalunya (Com arribar-hi)

 • Festa Major de Manresa

  Diumenge, 27 Agost 2017 - 12:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls d'aquesta actuació.

  Actuem amb Tirallongues de Manresa

  Com arribar

  Plana de l'Om (Com arribar-hi)

 • Festa Major Barri Plaça Catalunya (Terrassa)

  Dissabte, 9 Setembre 2017 - 6:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls d'aquesta actuació.

 • Diada Castellera a Viladecans

  Diumenge, 10 Setembre 2017 - 12:00pm

  Més endavant oferirem els detalls d'aquesta actuació

 • Diada Nacional de Catalunya

  Dilluns, 11 Setembre 2017 - 12:00pm

  Com cada any ens desplaçarem, com ja es tradicional, fins a Sant Adrià de Besòs per actuar en l'homenatge que la ciutat fa per la Diada Nacional de Catalunya.

  Actuem amb la colla local, Castellers de Sant Adrià.

  Com arribar

  Plaça de Francesc Macià (Com arribar-hi)

 • XXIII Diada en honor a l'Avi Emili

  Dissabte, 16 Setembre 2017 - 5:00pm

  L'objectiu principal d'aquesta Diada, a part de fer conèixer i viure els castells, és promocionar i donar a conèixer la figura de l'Emili Miró, tant a la ciutat, com als membres de la nostra colla. Volem que es recordi el paper cabdal que va jugar en el món casteller en general, en la consolidació del món dels castells a Terrassa, i en la formació i consolidació de la nostra colla a la ciutat i al món casteller. Es per això que va rebre la Creu de Sant Jordi per part de la Generalitat de Catalunya l'any 1991. Volem donar a conèixer la vitalitat i l'esperit casteller que va transmetre durant tots els anys que va ser president de la nostra entitat, fins a la seva mort, el 1993.

  És un cap de setmana ideal, per convidar a tothom que coneguem a que vinguin a conèixer-nos una mica més i a viure la passió pels castells... a apassionar-se amb el món dels castells!

  A les 12h, al Raval de Montserrat, a la Diada castellera, actuem amb Xiquets de Reus.

 • Actuació Castellers Festa Major del Prat de Llobregat

  Dissabte, 23 Setembre 2017 - 6:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls d'aquesta actuació

 • Festa Major de Molins de Rei

  Diumenge, 1 Octubre 2017 - 12:00pm

  Més endavant oferirem els detalls d'aquesta actuació

 • Diada Castellera a la Sagrada Família (BCN)

  Diumenge, 15 Octubre 2017 - 12:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls d'aquesta actuació.

 • Diada Xiquets de Reus

  Dissabte, 21 Octubre 2017 - 6:00pm

  Actuem a una gran plaça castellera com és Reus. Hi hem anat molts cops i l'any passat el recordarem sempre, doncs vam recuperar la torre de vuit.

  Aquest any, volem millorar-la i treure el millor que tenim per poder superar l'actuació que vam realitzar l'any passat.

  Així que reserveu el dissabte! Agafeu camisa, faixa, mocador, convideu algun amic... i cap el Mercadal, a fer una actuació a l'alçada del moment i del lloc!

  Quedarem al local a les 16h, per sortir puntualment a les 16'15h.

  Actuem amb Xiquets de Reus,

  Com arribar

  Plaça del Mercadal (Reus) (Com arribar-hi)

 • Festes de Tardor a Sant Just Desvern

  Diumenge, 22 Octubre 2017 - 12:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls d'aquesta actuació.

 • XXXVIII Diada de la Colla

  Dissabte, 4 Novembre 2017 - 7:00pm

  Més endavant oferirem tots els detalls d'aquesta actuació.

  Dissabte 4:

  Actuació de vigília a partir de les 18'00h. a la Plaça Vella.

  Com arribar

  Plaça Vella (Com arribar-hi)

  Diumenge 5:

  Actuació de Diada 12h. al Raval de Montserrat.

  Com arribar

  Raval de Montserrat (Com arribar-hi)

 • Diada Castellers de Caldes

  Dimarts, 14 Novembre 2017 - 1:00pm

  L'última actuació de l'any...l'últim esforç per mostrar el que podem fer, i que tot i haver passat la nostra diada, som capaços de repetir la nostra millor versió... volem millorar o millorar l'actuació de la nostra Diada... i això només depèn de nosaltres...així que dimarts i divendres omplim el local... tothom a assaig... i diumenge tots cap a Caldes!!!

  Actuem amb Castellers de Caldes de Montbui

  Com arribar

  Plaça de Can Rius (Com arribar-hi)