Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Mostra Multicultural, Terrassa

16/03/2019 18:00
16/03/2019 20:00

CRÒNICA

Doblet de 7 dels Castellers de Terrassa a la Mostra Multicultural

El passat dissabte 16 de març, els Castellers de Terrassa van participar com és habitual dels actes programats per la XV Mostra de la Diversitat Cultural, fent gala així del compromís de la colla amb els actes de la ciutat.

A les 18h els blau turquesa van participar del cercavila que va dur als grups de cultura popular del Passeig de les Lletres al Recinte Firal. Una hora més tard, els del carrer Pasteur conjuntament amb els Minyons van fer la tradicional demostració castellera.

Després de descarregar un pilar de 4 d’inici, els Castellers de Terrassa van descarregar un ferm 3 de 7, el castell ben apamat i de bones mides es va descarregar amb total solvència. A la segona i última ronda de castells els de Josep Francesc Cortès van atacar el 4 de 7, de la mateixa manera que el castell anterior el 4 va pujar ferm i amb total sensació de seguretat, senyal de la bona feina dels blau turquesa a l’assaig que els esperona a buscar més. Per a finalitzar l’actuació els Castellers van realitzar dos pilar de 4.

Per la seva banda els Minyons de Terrassa, també presents a la cita van descarregar després d’un pilar de 4 d’inici, el 4 de 7 amb el pilar, el 5 de 7 i un vano de 5.

Resum actuació:

Minyons de Terrassa: pd4, 4d7p, 5d7, Vano de 5. Castellers de Terrassa: pd4, 3d7, 4d7, 2pd4.

PRÈVIA

Enguany tornarem a ser presents a la Mostra Multicultural que es celebra cada dos anys a Terrassa

Quedem a les 18h al Passeig de les Lletres per anar en cercavila fins al Recinte Firal. L'actuació és a les 19h al Recinte Firal. Preguem puntualitat i que tots us apunteu a les llistes d'actuació.

Amb qui actuem

Minyons de Terrassa

On actuem

Recinte Firal, Terrassa.

https://www.google.es/maps?q=recinte+firal+terrassa&um=1&ie=UTF-8&sa=X&v...