Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Jornada Castellera de la Salut

05/05/2018 18:00

Resum de l'actuació

Castellers de la Vila de Gràcia
p4 5d7 4d8 3d8c Vp4
Castellers de Terrassa
2p4 3d7 4de7p 4de7 p5
Castellers d'Esplugues
2p4 3d7 4d7p 4d7 2p4

Crònica

Els Castellers de Terrassa roden estructures a la Salut

Aquest dissabte els Castellers de Terrassa es van desplaçar fins al barri de la Salut, a Barcelona, per actuar en motiu de la II Diada de la Salut juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers d’Esplugues. La pluja que havia caigut durant tot el dia va respectar els castells i l’actuació es va poder fer amb total normalitat.

Els Castellers de Terrassa arribaven a la diada marcats per una lleugera falta de camises a causa de ser en dissabte tarda i d’una meteorologia inconstant. Els blau turquesa van obrir la seva actuació amb dos pilars de quatre i en primera ronda van descarregar un tres de set, ben defensat en tot moment i amb una estrena a nivell de terços. En segona ronda van completar el quatre de set amb el pilar, tot i haver-lo de treballar entre terços i quarts per poder mantenir les mides el castell es va poder descarregar sense cap mena de perill. En tercera ronda, els egarencs van completar un quatre de set de solvència demostrada. Van acabar la seva actuació amb el pilar de cinc.

Els Castellers de la Vila de Gràcia van obrir la seva diada amb el pilar de quatre seguit del cinc de set. En segona ronda, els locals van marcar el màxim de la diada descarregant el quatre de vuit amb previs peus desmuntats. En tercera ronda van fer aposta per el tres de vuit que es va mostrar segur fins la carregada, després va començar a neguitejar perillosament i finalment va cedir deixant el castell en carregat. Els graciencs van acabar la diada amb tres pilars de quatre.

Els Castellers d’Esplugues van obrir la seva actuació amb dos pilars de quatre, seguits del tres de set que es va mostrar serè en tot moment. En segona ronda van descarregar el quatre de set. Van tancar les tres rondes amb el quatre de set amb el pilar i van acabar la seva actuació amb dos pilars de quatre.

L’actuació va estar marcada per un ritme pesat degut a la meteorologia i es va allargar lleugerament amb els peus desmuntats i el temps prudencial que es va aturar per a que els serveis sanitaris poguessin actuar després del tres de vuit carregat.

Prèvia

Quedarem a les 16.15h al local i els autocars sortiran puntualment a 2/4 de 5. Preguem puntualitat i que tots us apunteu a les llistes d'actuació.

Amb qui actuem

Castellers de la Vila de Gràcia

Castellers d'Esplugues

On actuem

Plaça de Sanllehy, Barcelona

Com arrivar-hi