Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Festes de Santa Eulàlia a Esparreguera

18/02/2018 13:00

Resum de l'actuació

Castellers d'Esparreguera
2p4 3d7 4de7p id7d7 4de7 p5ps
Castellers de Terrassa
2p4 3d7 4de7p 4de7 p5

Crònica

Els Castellers de Terrassa engeguen motors a Santa Eulàlia d’Esparreguera

Com ja fa anys que ho fan, els Castellers de Terrassa van acompanyar el passat diumenge als Castellers d’Esparreguera en la celebració dels actes de Santa Eulàlia. La diada va estar marcada per la bona sintonia entre les dues colles, fent gala de l’apadrinatge que Castellers de Terrassa va donar fa 23 anys a la colla local.

Els Castellers de Terrassa van obrir la seva actuació amb el segon tres de set de la temporada. En segona ronda els egarencs van descarregar el primer quatre de set amb el pilar de la temporada. Van tancar les tres rondes amb un quatre de set amb una configuració petita de cara a treballar els castells de vuit. Van tancar l’actuació amb un pilar de cinc. Els castells tot i haver de treballar-los en algun moment no van arribar mai a perillar, fent gala de la bona feina feta als assajos del Pasteur. La diada va permetre als blau turqueses començar a estrenar peces en posicions i funcions noves, tals com contraforts; crosses i gent jove manant el muntatge de les pinyes.

Tot i ser un inici de temporada més discret que en l’any anterior, els Castellers de Terrassa segueixen creant base per poder augmentar el seu nivell tècnic i formar gent jove per a que aquests puguin donar continuïtat a la bona feina feta els últims anys.

Els Castellers d’Esparreguera, com a colla amfitriona, arribaven a Santa Eulàlia amb un programa de màxims. Van obrir l’actuació amb un segur tres de set i van descarregar en segona ronda el quatre de set amb el pilar. En tercera ronda van provar el set de set que, tot i quedar en intent desmuntat, va donar molt bones sensacions per a la temporada 2018 pels de la camisa bordeus. En ronda de repetició van descarregar el quatre de set i van tancar la seva actuació amb el pilar de cinc per sota.

Els Castellers de Terrassa refermant el seu comprmís amb la ciutat, participaran en un seguit d’actes cap de setmana vinent. El dissabte a les 12h realitzaràn un pilar al mercat de les puces al Parc de Sant Jordi i també es trobaran el proper diumenge 25 de Febrer per fer un taller sobre castells al Col·legi dels Salesians de Terrassa dins del marc de la seva jornada de portes obertes, posteriorment tindrà lloc al seu local una calçotada de germanor, que un cop acabada donarà pas a una taula rodona per seguir amb el debat intern en el que es troba immersa la colla.

Prèvia

És la primera actuació de l'any fora de Terrassa i que desde ja fa uns anys marca l'inici de la temporada.

Quedarem a les 11'30h. al local i els autocars sortiran puntualment a 3/4 de 12. Preguem puntualitat i que tots us apunteu a les llistes d'actuació.

Actuem amb Castellers d'Esparreguera

Plaça de Santa Eulàlia