Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Festa Major de la Grípia a Terrassa

26/05/2018 18:00

Resum de l'actuació

Castellers de Terrassa
2p4 3d7 4d7 2d6 p5 2p4
Minyons de l'Arboç
p4 3d6 3d6a id2d6 p4

Crònica

Els Castellers de Terrassa apropen els castells als barris

El passat cap de setmana, els Castellers de Terrassa van fer doblet d’actuacions a Terrassa. Dissabte a la Festa Major del Barri de la Gripia i diumenge a la Festa Major del barri de Ca N’Aurell. Els terrassencs aprofiten per donar rodatge i fer rotacions mentre continuen treballant per a fer arribar els castells arreu de la ciutat.

Dissabte la colla blauturquesa va actuar al costat de Minyons de l’Arboç, la participació castellera va iniciar-se amb una cercavila on les colles van fer diversos pilars durant el recorregut.

Un cop a la Plaça Federico García Lorca, van obrir l’actuació amb un tres de set, castell que es va mostrar quiet i serè en tot moment. En segona ronda, els egarencs van descarregar el novè quatre de set de la temporada, el castell va pujar tranquil·lament, sense perillar en cap moment. Per tancar les tres rondes, els blau turquesa van descarregar un dos de sis amb configuració segons-quarts encarat a preparar el dos de set. Per acabar la seva actuació, van descarregar el pilar de cinc, i posteriorment dos pilars de quatre.

La Colla convidada, els Minyons de l’Arboç, van iniciar l’actuació amb un tres de sis, castell que fa a l’última actuació havien intentat alçar un pis sense èxit, el castell va pujar lent, però segur, i amb previsió de tornar a intentar-lo aviat. A segona ronda van descarregar el segon tres de sis amb l’agulla de l’any. I van fer un intent desmuntat de dos de sis, que va tenir problemes de mida en el tronc. La colla vermella va tancar la seva participació a la Festa Major de la Gripia amb un pilar de quatre.

En acabar l’actuació, les colles van poder gaudir d’un pica-pica proporcionat per a l’Associació de Veïns de la Grípia.

Prèvia

La convocatòria és al les 17.45 h a plaça i preguem puntualitat per de començar a muntar les pinyes de l'actuació per tal d'agilitzar-la.

Amb qui actuem

Minyons de l'Arboç

On actuem

Plaça Federico García Lorca, Terrassa

Com arrivar-hi