Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

XXIII Diada en honor a l'Avi Emili

16/09/2017 11:00
17/09/2017 15:00

L'objectiu principal d'aquesta Diada, a part de fer conèixer i viure els castells, és promocionar i donar a conèixer la figura de l'Emili Miró, tant a la ciutat, com als membres de la nostra colla. Volem que es recordi el paper cabdal que va jugar en el món casteller en general, en la consolidació del món dels castells a Terrassa, i en la formació i consolidació de la nostra colla a la ciutat i al món casteller. Es per això que va rebre la Creu de Sant Jordi per part de la Generalitat de Catalunya l'any 1991. Volem donar a conèixer la vitalitat i l'esperit casteller que va transmetre durant tots els anys que va ser president de la nostra entitat, fins a la seva mort, el 1993.

És un cap de setmana ideal, per convidar a tothom que coneguem a que vinguin a conèixer-nos una mica més i a viure la passió pels castells... a apassionar-se amb el món dels castells!

Dissabte al matí, a partir de les 11h, aprofitant la celebració de la XXIII Diada en honor a l'avi Emili, tindrem l'honor de realitzar, per tercer any consecutiu, la diada de "Castells amb la tercera edat", durant la qual aproparem el món dels castells als usuaris de la Residència Sant Llàtzer i les seves families, i els oferirem la possibilitat de viure una actuació castellera en directe.

El mateix dissabte, també des de les 11h fins a les 23h., al Parc dels Catalans, donarem inici a una jornada lúdica i festiva, per a tothom, grans i petits, on podrem gaudir de música en directe amb Dj's, "Electrònic beer" i "foodtracks", paradetes dels comerços convidats que estaran exposats per tota la plaça... així que podrem tafanejar, veure i menjar quelcom, fer gasto, a més de poder aconseguir informació i marxandatge de la colla.... També tindrem la possibilitat de convidar a tothom que vulgui, nens, nenes, families, als tallers de castells que anirem realitzant al llarg de tota la jornada. I tot amenitzat pel conegut monologuista i humorista local Toni Garcia.

A les 19'30h. finalment obrirem el mon dels castells a tota la ciutadania per apropar les sensacions de sentir en directe els castells i la seva preparació, amb la possibilitat de viure, participar o simplement veure, d'un assaig general.

Ja diumenge, a les 9h. del matí hi haurà el tradicional esmorzar al local de la colla (cal apuntar-se a les llistes del Bar). A les 11'00h. sortirem en cercavila des del nostre local, acompanyats del Colla Jove de Diables de Sant Llorenç i de les colles castelleres convidades, Nens del Vendrell i Xiquets de Reus i dels organitzadors, Castellers de Terrassa.

A les 12h, al Raval de Montserrat, a la Diada castellera, acte central del cap de setmana, actuem amb Nens del Vendrell i Xiquets de Reus.

Cartell XXIII Diada en honor a l'Avi Emili