Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Festa Major de Terrassa

01/07/2017 17:00
02/07/2017 16:00

Ara és l'hora! Ja ha arribat la gran cita de la primera part de la temporada. 

Dissabte 1:

Dissabte és el dia de lluiment dels grups de cultura popular de la nostra ciutat. Hem de ser un bon nombre de castellers per passejar amb orgull el nostre tarannà i el blauturquesa pels carrers de la nostra ciutat, i fer un petit tastet del que sabem fer millor. Compartir els castells amb el poble!...I desprès del cercavila, escalfem motors per l'actuació de diumenge... Us esperem!

- Cercavila de Festa Major.

  • concentració a les 17'45h al Raval de Montserrat. Inici Cercavila 18h.

- Actuació de Vigilia.

  • concentració a les 20.30h a la Plaça Vella.
  • actuació de vigilia a les 21.00h a la Plaça Vella.

Diumenge 2:

- Primer agafarem forces per afrontar la diada amb garanties i ben preparats i per començar prepararem l'estomac. Qui vulgui també pot fer l’esmorzar casteller del diumenge com marca la tradició cap a les 9 h del matí al local de la colla. Cal apuntar-se a les llistes del bar (parlar amb l'Arnau).

  • a les 9.00h al Local.

- Pilar d'Ofici. Com cada any, el diumenge de Festa Major la colla fa el pilar d’ofici a la Plaça Vella, participant de la rebuda al Seguici d'Autoritats a la tradicional sortida d'Ofici. Per aquest motiu, ens hem de presentar molt puntuals. Tot seguit farem el nostre pilar de gala (no cal dir que és un pilar de cinc el que cal fer)

  • concentració a les 10.45h a la Plaça Vella.
  • pilar d'ofici a les 11.00h a la Plaça Vella.

- ACTUACIÓ DE FESTA MAJOR: Tots els esforços i tot el treball dels últims mesos han anat enfocats a afrontar aquesta actuació de Festa Major. Han estat uns dies difícils, però us demanem un últim esforç a tots i a totes els que encara teniu dubtes, i veniu a gaudir de la Festa Major des de la pinya dels Castellers de Terrassa. Homenatjem a la nostra ciutat com és mereix, oferint-li el bo i millor que tenim, i que sense tu... no seria possible. Vine a fer pinya! Que no t'ho hagin d'explicar! Som els Castellers de Terrassa!

  • concentració a les 11.45h a la Plaça Vella.
  • actuació al Raval de Montserrat a les 12.00h.