Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Festa Major de Ca n'Aurell

04/06/2017 12:00

Desprès d'haver de deixar la seu històrica al Carrer Cremat, el 1995 ens vam establir finalment al carrer Pasteur. Des de llavors ens hem sentit totalment identificats amb el barri que ens acull, amb els seus veïns i amb les seves iniciatives. Hem col·laborat molt activament amb activitats organitzades des de l'Associació de Veïns, des de l'Agrupació de Comerciants,...

És una bona oportunitat per mostrar a la ciutat en general i al barri en particular qui som els Castellers de Terrassa, i actuant a casa, és una nova ocasió per recuperar camises blauturqueses i fer un nou pas endavant aquesta temporada. Convidem a familiars, amics, coneguts... a participar dels castells des d'una nova òptica, a viure el món dels castells des de dintre, a apassionar-se amb el món dels castells... Per això convidem a tots i a totes, a grans i petits,... als nostres assaigs i a les nostres actuacions.

En acabar l'actuació castellera de Festa Major de Ca n'Aurell, anirem a dinar al local amb les colles convidades. El menú serà Pa torrat amb embotits. Hi haurà la opció de menú per celíacs i vegetarians (aquells que vulguin aquesta opció s'hauran d'apuntar obligatòriament a una llista que hi haurà a tal efecte al local) 

Us esperem... veniu a viure els castells... veniu a fer colla... veniu a fer cultura... veniu a fer barri!

Actuem amb Castellers de Lleida i Castellers d’Esparreguera

Com arribar

Plaça del Progrés (Com arribar-hi)