Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Falles i castells a Pont de Suert

23/06/2017 17:00
24/06/2017 19:00

Un any més, tindrem de nou l'honor, l'orgull i el plaer d'unir dues tradicions catalanes reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, les Falles i els Castells, en una tradició que es referma any rere any, i que dona renom i rellevancia, tant a la nostra colla, com al mon dels castells, com al món de les falles.

Els que vulguin baixar falles, s'hauran d'apuntar a les llistes que es col.locaran al local. Aquest any les places reservades als membres de la colla per poder-ho fer, són limitades.

El dia 23, quedarem a les 16.40h al local. Puntualment sortirem cap a Pont de Suert a les 17h. Al llarg del viatge és faran les aturades convenients per poder anar al lavabo i refrescar-nos.

Es preveu l'arribada a Pont de Suert cap a les 21.00h. En arribar a Pont de Suert, ens instal·larem al pavelló que els organitzadors ens han habilitat, on dormirem, i anirem a sopar (cadascú ha de portar alguna cosa per sopar). Abans de celebrar la revetlla farem uns pilars en honor als fallaires que arriben des del Faro portant les seves falles. Un cop acabada l'activitat els que vulguin podran anar a dormir al pabelló .

CAL APUNTAR-SE A LES LLISTES PER PODER RESERVAR ELS AUTOCARS QUE SIGUIN NECESSARIS. (Dissabte, en funció de la gent que hi hagi apuntada a la llista, i que hi hagi un nombre mínim de persones interessades, sortirà un altre autocar des de Terrassa per anar a Pont de Suert. L'horari el concretarem en cas de que finalment surti aquest autocar)

 

El dia 24 a les 10.30h abandonarem el pavelló, deixant.lo tot recollit i net. Recordeu que també s'ha de portar esmorzar. A les 11.30h donarà inici el cercavila i a les 12h. farem una actuació castellera a la plaça de la vila.

En acabar l'actuació hi haurà un dinar popular (Plat de paella 4€) i finalment, sense masses dilacions, baixarem cap a Terrassa.