Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Diada XXIII Aniversari Castellers de Sabadell

11/06/2017 12:00

Actuem a la veïna ciutat de Sabadell, una nova oportunitat de recuperar sensacions en una actuació de prestigi, envoltats de colles que en els últims anys han experimentat un gran creixement, i en les quals ens podem arribar a emmirallar per poder aconseguir i assolir algunes de les nostres metes.

Per aquesta actuació, està previst anar amb tren, ja que està a prop i hi ha bona combinació en transport públic. Haurem de trobar-nos molt puntualment a les 10'30h a l'estació del Nord (RENFE), per poder fer el recompte de gent i comprar els bitllets. A les 10'50h està prevista la sortida del tren.

L'actuació castellera és a les 12h. Després de l'actuació està previst un dinar al local de Castellers de Sabadell (Entrants, Fideuà, pastís, beguda i cafè) per 9 €. Aquells que es vulguin quedar a dinar, s'ho hauran de costejar i ens ho haurien de comunicar abans de dijous, o apuntar-se a la llista penjada al taulell del local. Aquells que es vulguin quedar a dinar, hauran de tornar a Terrassa pel seu compte.

Actuem amb Castellers de Sabadell, Castellers de Sant Cugat i Castellers de St Pere i St Pau.

Com arribar

Plaça del Mercat Central (Com arribar-hi)