Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Diada Nacional de Catalunya

11/09/2017 12:30

Com cada any ens desplaçarem, com ja es tradicional, fins a Sant Adrià de Besòs per actuar en l'homenatge que la ciutat fa per la Diada Nacional de Catalunya.

Quedarem al local a les 10'30h i sortirem puntualment a les 10'45h. L'actuació està prevista a les 12'30h del matí aproximadament.

Actuem amb la colla local, Castellers de Sant Adrià.

Com arribar

Plaça de Francesc Macià de St. Adrià de Besòs (Com arribar-hi)

Un cop acabada l'actuació ens desplaçarem amb els autocars, cap al tram que tenim assignat a l'acte organitzat per l'assemblea Nacional de Catalunya (ANC).  El nostre serà el tram 110 (L'encreuament entre Avda. Diagonal i el Passeig de Gràcia) Un cop allà els autocars ens deixaran, i un autocar tornarà cap a Terrassa, amb aquells/es que no vulguin participar d'aquest acte. La resta dinarem allà (cadascú s'ha de portar el seu dinar i quelcom per compartir...), estarem atents per poder ser al lloc que ens indiquin a l'hora que ens diguin, i realitzar el castell quan sigui l'hora. Un cop acabat l'acte, l'autocar tornarà a Terrassa.

Us demanem que estigueu alerta de les indicacions dels responsables de la colla, no us allunyeu de la zona indicada, no us aparteu del gruix de la colla, estigueu localitzables en tot moment, no us en refieu dels telèfons mòbils donat que en grans concentracions la xarxa no suporta l'elevat numero de comunicacions simultànies. Aquells/es que us volgueu quedar a Barcelona un cop acabada la participació de la colla, ho haureu de comunicar als responsables, per poder marxar amb tranquilitat sense haver de buscar a ningú.