Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Diada de Sant Jordi (Igualada - Terrassa)

23/04/2017 12:00

No cal dir que és una ocasió excepcional de mostrar a la nostra ciutat allò que millor sabem fer, i aprofitar per consolidar el bon moment que vivim actualment. Esperem que tots aquells Castellers que per diferents motius no podeu assistir a les actuacions tant com voldrieu, aquest dia recupereu la camisa i amb la mateixa il·lusió de sempre us apropeu a plaça i a les nostres pinyes. Estarem encantats de poder compartir amb vosaltres aquesta Diada, i de xerrar una estona compartint el moment actual, explicant els nous projectes i recordant vells temps.

Des de l’ajuntament s’ha obert l’opció a llibreries i entitats de posar parades també el dissabte. Per tant, hi haurà una paradeta de la colla, amb venda de roses i llibres a la Plaça Vella durant els dos dies. Dissabte des de les 8h. del matí i diumenge durant tot el dia.

Diumenge la colla es desplaçarà al matí a actuar a Igualada i a Terrassa es quedaran representants de la colla per mantenir la parada en funcionament. A la tarda, oferirem a la ciutat la tradicional actuació de Diada de Sant Jordi.

Diada de Sant Jordi: Diumenge també hi haurà paradeta, tot i que al matí anem a Igualda.

  • MATí:    XXII Aniversari de Moixiganger d’Igualada. Hora: 12.00

Quedarem al local a les 9'45h per sortir amb l'autocar a les 10'00h.  

11.15h Cercavila des del local de Moixiganguers 

Actuem amb Castellers de Sant Cugat i Moixigangers d’Igualda. 

Com arribar

Plaça Pius XII (Com arribar-hi)

Quan arribem a Terrassa, desprès de l'actuació a Igualada, el Bar de la colla oferirà menjar a tots aquells castellers que així ho vulguin. Cal reservar directament als responsables del Bar.

  • TARDA: Diada de Sant Jordi a Terrassa. Hora: 20.00h.

  Actuem amb Minyons de Terrassa.

 Com arribar

  Plaça Vella (Com arribar-hi)