Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Actuació a Calafell

16/07/2017 13:00

Encara resonen els cantics al Raval de Montserrat, desprès de l'actuació hi havien crits eufòrics sobre castells de vuit. Aquesta actuació a Calafell, l'any passat ens va permetre reafirmar el 4d8... i aquest any HI VOLEM TORNAR! Així que recollim tots els desitjos de l'actuació de Festa Major, i convidem a amics, coneguts, familiars... i a aquells que fa un temps que no viuen l'emoció d'un quatre de vuit blauturquesa, a omplir el local durant els assaigs d'aquesta setmana i a omplir la Plaça Catalunya del Vendrell de camises blauturqueses, per demostrar a tothom, per demostrar-nos a nosaltres mateixos, que ho podem fer, que som capaços de fer-ho, que quan ens ho propossem, SOM IMPARABLES!

Quedem al local a les 11h. Els autocars sortiran puntualment a les 11'15h. Cal apuntar-se a les llistes per saber quants autocars haurem de reservar.

Per tornar hi haurà un autocar que tornarà directament a Terrassa, i un altre autocar que farà parada per dinar i passar la tarda a la platja (Tingueu en compte que cadascú s'haurà de procurar el dinar).

Actuem amb Nens del Vendrell

Com arribar

Plaça Catalunya (Com arribar-hi)