Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Segueix la línia 8 - La Linia Blauturquesa

01/06/2017 16:00

Segueix la línia 8 - La línia Blauturquesa... la que et porta de l'assaig de demà 2 de juny, fins a la diada Castellera de la nostra Festa Major! No et quedis a terra... Que no t'ho expliquin! Vine a veure un viatge apassionant!

Castellers i castelleres:

Estem a tot just un mes de la nostra Festa Major, com ja sabeu una de les cites més destacades de la temporada. Ha arribat el moment d'enfaixar-se fort de veritat, hem fet molta feina però no ens conformem amb els resultats obtinguts fins ara. En volem més i ho volem quan abans millor. És feina de tots i totes que la colla arribi en les millors condicions el primer cap de setmana de juliol i com ja sabeu per aconseguir-ho només hi ha una manera: Assaig, assaig i més assaig.

Omplim cada dimarts i divendres el local, no només de persones sinó de ganes i compromís, d'il·lusió i alegria i també d'orgull, aquest orgull que és el que ens porta a voler fer la feina el màxim de ben feta. Fem que brolli l'orgull blauturquesa, el tarannà que defineix a la colla i fa que ens sentim plens de joia al posar-nos la camisa. I no només omplim el local, abans de Festa Major també tenim cites importants, el primer cap de setmana actuem a Tarragona i a la Festa Major de Ca N'aurell, i el cap de setmana següent a Gelida i Sabadell, prenguem-nos cada una d'aquestes actuacions com un repte de colla, d'anar com hem fet fins ara a fer els màxims castells que poguem.

Els castells de 8 no estan lluny i només depèn de nosaltres decidir si volem que surtin abans o més tard. Castellers i castelleres, ha arribat el moment de deixar de somiar, aconseguim que aquests somnis esdevinguin realitat.

Visca els Castellers de Terrassa!

Segueix la línia 8 - La Linia Blauturquesa