Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Els Castellers no tenim Por

21/08/2017 20:30

Desde Castellers de Terrassa condemnem tots els actes violents, i condemnem amb fermesa i de manera absoluta els actes de naturalesa terrorista que hem viscut de tant a prop a Alcanar, Barcelona i Cambrils. Volem fer arribar el nostre condol a les families d'aquells que han perdut un esser estimat, i tot el nostre suport als ferits i les seves families.

Els atemptats que hem patit al nostre País, han suposat un daltabaix, un repte a tot els nivells i han fet aflorar un seguit d'actes solidaris en record i en recolzament de les víctimes. El món casteller, com no podia ser menys i com el seu propi tarannà demana, s'ha adherit a aquestes mostres, i seguint i respectant el dol declarat per les autoritats del País, i per motius de seguretat, ha volgut suspendre alguns actes i diades castelleres previstes per aquestes dates, entre ells la Diada Castellera de la Festa Major de la Vila de Gràcia.

Amb l'objectiu de demostrar que els Castellers, una activitat intrínsecament integradora i que fomenta la convivència, no tenim por i que els actes terroristes i violents no han de comportar cap variació en la defensa d'aquests valor, ni en la nostra activitat, dilluns 21, s'ha obtingut l'autorització pertinent per donar un pas més en la recuperació de la normalitat que ens han volgut treure de manera violenta i coercitiva, per poder reprendre les activitats castelleres de la Festa Major de la Vila de Gràcia. Els nostres companys i amics de Castellers de la Vila de Gràcia, han reprogramat els seus actes previstos; el pilar caminat, una jornada castellera i un concert a càrrec de Pastorets Rock.

És per això que animen a totes les colles del Principat a demostrar que els castellers no tenim por.

Castellers de Terrassa, participarem d'aquesta crida, i ens unirem a la resta de Colles Castelleres sent exemple d'aquest retorn a la normalitat i a la reafirmació dels valors castellers mostrant a la ciutadania i el món que ens observa, més atentament que mai, per mostrar el tarannà de la societat catalana, a la vegada que demostrem tal i com sabem fer, el nostre rebuig als actes violents que intenten dividir i fomentar l'odi entre cultures.

Així doncs, quedem convocats a les 20'30h, a la Plaça de la Vila de Gràcia, per participar amb un pilar dels actes programats. Tots els Castellers de Terrassa que volgueu i podeu assistir, quedarem a les 19'15h, a l'estació del Parc dels Catalans dels Ferrocarrils Catalans per agafar tots plegats el tren que sortirà a les 19'31h. Preguem la màxima puntualitat per poder gestionar la compra de bitllets. Un cop acabada l'actuació castellera, la colla retornarà cap a Terrassa, sent lliure tothom que vulgui a participar de la resta dels actes de manera individual.

Mostrem i siguem exemple dels valors que transmetrem a la societat que ens envolta: Força, equilibri, valor i seny... integrant i acollint sense importar el sentit de pertinença a cap ideologia política o religiosa, ni origen geogràfic.

Com arribar

Plaça de la Vila de Gràcia (Com arribar-hi)

Programa d'actes No Tenim Por - Castellers de la Vila de Gràcia

Els castellers no tenim por!Reformulació actes Castellers Festa Major de la Vila de Gràcia