Castells patrimoni de la humanitat

amb el patrocini de Sarsa-SEAT-Terrassa

Logotip de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Bones Vacances!

30/07/2016 23:00

Enhorabona colla! Hem fet una gran 1a part de temporada! Tot el que ens hem proposat...ho hem descarregat!

Amb l'actuació de Llagostera, s'obre un petit període de descans, fins el dia 23 d'agost que retornarem als assaigs, i el dia 27 que actuarem a la Festa Major de Matadepera. Aquest temps servirà, per recuperar forces i agafar embranzida, de cara a la segona part de la temporada, que es presenta intensa, amb nous reptes, nous objectius i amb actuacions com la Diada de l'avi Emili, el concurs, la Diada de Xiquets de Reus, la Diada de la Colla...

Ens calen castellers valents... amb ganes de fer castells... de lluitar pels objectius... d'assajar amb força! Estarem a l'alçada?... De cadascú de nosaltres depen... Agafeu aire... el que falta es presenta apassionant! Els límits els posarem només nosaltres!

Us desitgem que passeu unes bones vacances... descanseu... Ens tornarem a trobar el dimarts 23 d'agost per re-emprendre els assaigs.

Ens veiem per les places... Envieu-nos fotos amb les vostres experiències arreu del món i amb motius de Castellers de Terrassa...i les publicarem a les xarxes socials de la colla!